Egészséges Szépség

 

Tulajdonképpen mi az, hogy egészséges szépség?

Az Egészség és a Szépség “jegyben” járnak, hisz a mondás szerint: “Akkor vagyunk szépek igazán, ha egészségesek vagyunk!!”

A természet által kínált segítség nélkülözhetetlen, hisz régi de jó bölcsesség, fűben-fában lakozik az orvosság!….  s bár legyen víz, levegő, állati vagy növényi eredetű termék vagy lehetőség, hozzájárulhat testünk belső és külső egészségéhez,… lelkünk és szellemünk fittségével, gondolataink pozitív tartalmával szépségünk maradandóságát szolgálva.

Gondoltad volna, hogy a finom ráncok, különböző elszíneződések, bőrpír vagy gyulladás egy-egy ásványi só (https://eszappan.hu/webaruhaz/holt-tengeri-so-juhtej-szappan/) hiányára utalhat, vagy túl sok méreganyag koncentrálódott a szervezetedben….figyeled e a hidratáltságodat?…..ezernyi kérdés, mely az egészséges szépség szolgálatában vagy útjában áll?!?

A megfelelő étkezés, a víz pótlása, https://eszappan.hu/eletunket-a-viz/... a testmozgás mellett a testápolás is fontos szerepet játszik szépségünk ápolásában.

A natúr szappanok hatóanyagai a bőrön keresztül gyorsan felszívódnak, így az értékes ásványi anyagok ott fejtik ki hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, így segítve az egészséges szépség fenntarthatóságát.

Mi a hitvallásunk?

“A bőröd egy egész életen át óvja tested.”

Vigyázz rá, szeresd hát!

A juhtejes szappanok különösen jótékony hatásúak, mert a bennük levő lanolin természetes anyag, hiszen ez a gyapjú zsírja. https://eszappan.hu/a-juhtejes-szappanokrol/ Hogy miért jó bőrünknek a lanolin?  Pár jó tulajdonság az egészséges szépség szolgálatában:

  • csökkenti a vízveszteséget a bőrön keresztül
  • ceramidokban gazdag
  • bőrlágyító hatású
  • erőteljes hidratáló
  • nedvességmegkötő

Gyógynövényes, iszapos, mezei virágos szappanok, testápolók, testvajak és még számtalan természetes kiegészítő áll szolgálatodban, ha termékeinket választod. Kiváló hatásúak 100%-os olajaink, https://eszappan.hu/termekkategoria/egeszseg-okotermekek/magolajok/ melyek fogyasztásával, illetve külső használatával komoly segítséget adhatsz testnek-léleknek egyaránt….így váltva valóra az Egészséges Szépség gondolatát.

Ne menjünk el a lényeg mellett: minden a döntéseden múlik!… anyagi megfontolásból, netán lustaságból, avagy ismerethiány miatt nyúlsz a plázák polcain lévő javarészt szintetikumokat is tartalmazó termékek után??? Ne tedd!…mit is mondott a Nagymamád?…fűben-fában…

Igen, a döntés a Tiéd! – az Egészséged és a Szépséged is! Vigyázz rá!

Örülünk ha segíthetünk!….mi eManufaktúrások

https://eszappan.hu/

Vélemény, hozzászólás?