5000. Szolnok,

Zagyvahíd utca 18.

mobil: +36 20 931 7904

info@emanufaktura.hu

Gyakran Ismételt kérdések

Mielőtt üzenetet küldesz kérjük, olvasd el GYIK szekciónkat.

Mennyibe kerül a szállítás?
1. FoxPost csomagautomata díja:  890.- ft /csomag részletes leírás a száll. információkban található. Csomagautomaták listája: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ 2. MPL Futárszolgálat házhoz szállítás díja: 2.1   MPL futárszolgálat házhoz szállítás és utánvétes csomagkezelés esetén     3kg súlyhatárig 1.700.- ft Ez az összeg tartalmazza: a csomagszállítás díját + 4,5% útdíjat +  200.- ft utánvét kezelési költségét és a 27% áfa összegét. 2.2   MPL futárszolgálat házhoz szállítás, bankkártyás fizetés, közvetlen banki utalás esetében
  •  3 kg súlyhatárig 1700.- ft  Ez az összeg tartalmazza: a csomagszállítás díját + 4,5% útdíjat és a 27% áfa összegét.
INGYENES Szállítás - Zöld Hétfő napokon (minden hónap első hétfőjén) 9000.- Ft feletti vásárlásnál - 15.000.- Ft feletti vásárlásnál 4 kg súlyhatárig  
Hogyan fizethetek a Webáruházban?
Áruházunkban többféle fizetési módozat választható:
  • banki átutalás
  • utánvétes fizetés a futárnak
  • és a megjelenített logók alapján bankkártyával történő fizetés.
Milyen gyorsan kapom meg a megvásárolt termékeket?
Csomagjainkat a futárszolgálat minden nap 15.00 óráig veszi fel, így aki ez idő előtt rendel, fizetési módjától függően 1-2 nap múlva kaphatja meg csomagját. Aki banki utalást választ a pénz beérkezésétől függően indítjuk csomagját, de ez sem több mint maximum 3 nap. 
Mennyire biztonságos vásárlásom a Webáruházban? Adataim titkosak?
Biztonságát szavatoljuk, adatait kereskedelmi és marketing célokra más  személy/cég/vállalkozás számára nem adjuk tovább. Betartjuk az Adatvédelmi törvények által előírt gyakorlatot. Személyes elérhetőségét(név, lakcím, telefonszám) csak a szállító partner (MPL futár) kapja meg a termék kiszállítása érdekében.
Megrendelésem után mi történik pontosan?
A rendszer jelzi az adminisztrációs felületen, hogy megrendelés érkezett, ennek fogadását visszajelezzük megrendelőnk felé. Fizetési módtól függően az arra illetékes kolléga indítja a termék csomagolását, a számlázást illetve a konkrét átadást a futárszolgálatnak. Amennyiben bármilyen technikai probléma, vagy termékhiány, terméksérülés miatt nem teljesíthető az adott rendelés, elektronikus úton tájékoztatjuk kedves ügyfelünket s egyeztetjük a továbbiakról. Ha ügyfelünk késlekedne a választott fizetési móddal, addig cégünk felfüggeszti a kiszállítás menetét.
Számlát kapok rendeléseimről?
Természetesen minden esetben, kézi illetve gépi a NAV és a pénzügyi törvényeknek megfelelő eredeti számlát küldünk a csomaggal együtt.

Írj nekünk!

Add meg elérhetőségeidet, és írj nekünk üzenetet!