Regisztráció

Vásárlás felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni adatait nem szükséges újonnan megadni. Több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.
A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt. Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A rendelés folyamata

  1. A megvásárolni kívánt termék adatlapján kattintson a „Kosárba rakom” gombra, változtathatja annak mennyiségét a “+” ill. “-” gombbal.
  2. A kosár oldalra jutva, megtekintheti a kosár tartalmát, frissítheti azt, kezelheti fiókját, felhasználhatja kuponját illetve a Vásárlás Folytatása gombbal visszaléphet a termékoldalra.
  3. A kosár a termék melletti x gombbal teljesen kiüríthető, így visszaléphet a nyitó termékoldalra.
  4. Ha nem kíván tovább vásárolni, vagy szeretné megtekinteni a kosarát, akkor kattintson a „kosár megtekintése” gombra.
  5. Amikor minden kívánt terméket elhelyezett a kosarában kattintson Tovább a pénztárhoz gombra.
  6. A Pénztár oldalon megadhatja számlázási adatai, illetve a Rendelésed ablakban kiválaszthatja a szállítási fizetési módot.
  7. A megjegyzések menübe írja be, ha különleges kérése vagy közlendője van a rendelésével kapcsolatban. Olvassa el és fogadja el az általános szerződési feltételeket.
  8. Ha minden adat a helyére került a Megrendelés elküldése gombbal véglegesítheti rendelését. Fizetési mód alapján átirányításra kerül az OTP Bank biztonságos fizetési oldalára
  9. FIGYELEM! Cégünknek nem áll módjában egy rendelés kapcsán több kedvezményt összevontan biztosítani(pld: nem tudjuk a ZöldHétfő ingyen szállításába bevonni a már akciós árú termékeket) kérjük ennek figelembevételét megrendeléskor.

A megrendelések visszaigazolása, feldolgozása:

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus visszaigazolást küld Önnek, melyben informáljuk a rendelés állapotáról, rendelésének feldolgozásáról, melyben a következőkről kap információt:

–függőben lévő fizetés

–feldolgozás alatt

–várakozik

–kész

–törölve

–visszatérítve

–sikertelen

a rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti ha belép az oldalra.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

ikon kártyaIKON- Kártyával rendelkező vásárlóink 6500,- Ft feletti rendelés esetén mini dekor szappant kapnak ajándékba! Megjegyzés rovatba kérjük beírni a kártya számát.

 

 

 A szerződés létrejötte

A szerződés megkötésére magyar nyelven van lehetőség. A megrendelés leadása elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

A szerződés az automatikus visszaigazolás megérkezésével jön létre.

A szerződés iktatása
Az internetes vásárlás útján létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, így az iktatott formában nem hozzáférhető. A szerződés létrejöttét az elektronikusan elmentett vásárlási adatok igazolják.

 

Vélemény, hozzászólás?