A bőröd egy egész életen át óvja tested.

Vigyázz rá, szeresd hát!

Közel 11 éve mikor e fenti szlogenünket megfogalmazva feladtam a kiszámítható, nyugodt mindennapi életem napirendjét,… döntöttem!… életem következő kihívásaként egyszerűen valami jót szeretnék tenni.

A mondás szerint: ” nem az a jó ha észrevesznek, hanem az ha emlékeznek is rád”!

Azt szerettem volna
….hogy tudjanak rólunk s mindarról amit azért teszünk, hogy ne fájjon….ne viszkessen….hogy pihe-puhává és táplálóan selymessé váljon…hogy játékos módon tanítson,…gyengéden óvjon és ápoljon, hogy öröm csillogjon minden szempárban.

Egészséget kínáljon és egészségre neveljen!

Rátaláltam a jóra!….megtaláltam az utamat, melyen elindulva egy érdekes világba érkezve, kínálni tudom azokat a termékeket, melyekkel úgy érzem valóban segíteni tudok, azoknak akik elfogadják ajánlásaimat.

Napról napra tanulok kutatok, keresem mindazokat az “okosságokat”, praktikákat, recepteket melyeket generációk sokasága használt és adott tovább.
Bízom abban, hogy amit nyújtani tudok, azzal segítek kicsiknek és nagyoknak, testileg és lelkileg.

Kis csapatunk és kedves, hűséges vásárlóink egy nagy “család”, hiszen együtt építgetjük, tapasztaljuk és adjuk tovább mindazt a sok tudást, eredményt amiért jó összetartozni.

Hálás dolog olvasni, hogy tünetmentes az ekcémával küzdő csöppség, hogy nőiesen öltözik az évek óta nadrágban járó pikkelysömörös hölgy vásárlónk és sorolhatnám tovább a visszajelzéseket, de legyen elég a záró szlogenünk, amiért nap mint nap dolgozunk:

Mondj IGENT az egészségre – Mondj IGENT a szépségre!

Köszönjük Nektek, akik már velünk tartotok és szeretettel várunk mindenkit, Téged is “családunkba”.

Kummerné Illés Edit - eManufaktúra

                Kummerné Illés Edit
                      eManufaktúra


bg_image

eManufaktúra
Webáruház