Szállítási díjak:

1.  FoxPost csomagautomatára való rendelés XS-S méret 890.-mely tartalmazza a 27% áfa összegét.

Technikai információ FoxPost automata használatához: https://foxpost.hu/

A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik! Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

FIGYELEM!

Változás: a Foxpost automatákban elhelyezett csomagot 3 napig áll módodban átvenni. A 3. nap letelte után a fel nem vett csomagodat a FoxPost egy központi raktárba szállítja, melynek utólagos ügyintézése és annak költsége Rád hárul!   Kérjük figyelj a határidőkre! A csomag végleges visszaszállításának költsége szintén a megrendelőt terheli.
.
Elmeséljük, pontosan hogyan dolgozik a róka:

kep

Ha az interneten vásárolsz, a rendelés végén kattints a FOXPOST szállítási módra.

Válaszd ki azt a bevásárlóközpontot, ahol a leggyakrabban előfordulsz, azaz: ahol neked a legkényelmesebb átvenni a csomagot.

kep

A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálod azt, amelyik neked épp útba esik.

Add meg a mobilszámod. Egy kizárólag számodra hozzáférhető, egyedi kódot küldünk neked, amivel az automata ajtaját ki tudod majd nyitni.

kep

Döntsd el te, mikor szeretnéd átvenni a csomagod, ne alkalmazkodj a futár időbeosztásához! Hiszen mi vagyunk érted, nem te értünk. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben lévő automaták megóvják küldeményedet a fagytól, hőségtől, párától és portól. Biztonságban tudhatod, amíg dolgozol vagy alszol – az átvételkor pedig garantáltan tiszta és sértetlen csomag fog várni rád.

kep

Az automatát SMS­ben kapott egyedi kódoddal nyithatod ki. Ennél simábban nem is mehetne! Csakis rád tartozik, mi van a csomagodban – ezért ügyelünk rá, hogy az átvétel ne csak gyors, de diszkrét is legyen.

kep

A FOXPOST teszi lehetővé Magyarországon először, hogy villámgyorsan, ráadásul ingyen visszaküldhesd az online vásárolt terméket, ha mégsem tetszik. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy az átvételt követő 14 napon belül elsétálsz ugyanahhoz az automatához, visszateszed a csomagot, és megadod újra az SMS­ kódod. A többi már a mi dolgunk!

2. MPL Futárszolgálat házhoz szállítás díjai:

2.1   MPL futárszolgálat házhoz szállítás és utánvétes csomagkezelés esetén

    3kg súlyhatárig 1.700.- ft Ez az összeg tartalmazza: a csomagszállítás díját + 4,5% útdíjat +  200.- ft utánvét kezelés költségét és a 27% áfa összegét.

2.2   MPL futárszolgálat házhoz szállítás, bankkártyás fizetés, közvetlen banki utalás esetében

  •  3 kg súlyhatárig 1.500.- ft  Ez az összeg tartalmazza: a csomagszállítás díját + 4,5% útdíjat és a 27% áfa összegét.

INGYENES Szállítás

– Zöld Hétfő napokon (minden hónap első hétfőjén) 12.000.- Ft feletti vásárlásnál 3kg-ig

– 18.000.- Ft feletti vásárlásnál 3 kg súlyhatárig

zöld hétfő

 

 

 

 

 

A csomagokat az MPL futárszolgálat és a Foxpost alvállalkozói szállítják házhoz hétköznapokon 8 és 17 óra között. A kiszállításról a futárszolgálat értesítőt küld email-ben vagy telefonon. A csomagok feladása a vásárlási összeg beérkezése után történik, ez a banki utalásra és a bankkártyás vásárlásra értendő. Mivel webáruházunkban választható  utánvétes szállítási mód is, így ezen vásárlóinknak a megrendelés napján azonnal továbbítjuk csomagjukat. Az utánvét jelenlegi összege: 200.- ft/csomag. E költség együtt fizetendő  kp-ben az áru értékével, a száll. díjával a futárnak.

Átutalási információk

Kedvezményezett: Globestar Plusz Kft
számlaszám: OTP 11745004-29904886
adószám: 14611926-2-16

Eu adószám: HU14611926

A csomagot kérjük kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és probléma esetén a termékeken észlelt sérülésről jegyzőkönyvet felvenni.  Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Cégünk fenntartja jogát a szállítási költségek megváltoztatására, betartva ügyfelei felé tájékoztatási kötelezettségét.

Ha új szállítási formát, akciósan ingyenes házhoz szállítást, ingyenes személyes átvételi módot kínálunk fel, arról hírlevélben, közösségi csatornákon, oldalunkon tájékoztatjuk Kedves ügyfeleinket.

Vélemény, hozzászólás?