Natural-Collagen

új termékünk, melyet szeretnék most bemutatni Nektek:

plankonofág halak válogatott bőrkéiből izoláltak. Az előállítási folyamat steril, GMP előírásoknak megfelelő laboratóriumi körülmények között történik.

Natural-Collagen: egy természetes termék, melyben a kollagén megtartja a fehérje-specifikus térbeli hármas spirál alakját – szemben a világpiacon fellelhető többi termékkel – nem alakul hidrolizátummá.

Natural-Collagen ez a forma Világraszóló újdonság!

Termékünk nem tartalmaz semmilyen kémiai tartósítószert, továbbá rendelkezik biztonsági tanúsítvánnyal és minden szükséges vizsgálattal, kísérlettel, melyet az EU-s szabályozások megkövetelnek.

Mi a kollagén?

Natural-Collagen egy kötőszöveti fehérje. A kollagén a fő biopolimer élőlények számára, a szervezet helyes működésének fontos eleme.
Ez a rostszerű kötőszöveti fehérje a bőr 70%-át teszi ki és az emberi csontváz szükséges eleme. Az egyedi kémiai és fizikai tulajdonságai teszik lehetővé az inakról az erő átvitelét, illetve alakítja a bőr feszességét és rugalmasságát.

A kollagén szint 25 éves korban csökkenni kezd, amely több nemkívánatos változáshoz vezet, főképp a bőrön, mely így veszít feszességéből, puhaságából és rugalmasságából.
Ezek a változások együtt járnak azzal, hogy a bőr a megfelelő nedvességtartalmát is elveszíti így kialakulnak a ráncok és vonalak.

Ne add meg magad! Igenis elodázhatod a ráncok megjelenését, hiszen a Natural-Collagen termékek és a kapszula is segít, hogy  bőröd és ízületeid megőrizzék feszes és rugalmas állapotukat.

 

A ránc nem más, mint a bőr kollagén készletének elhasználódása. A bőrszövetben a sejtek közötti állomány egyik fontos alkotórésze a kollagén. Szervezetünk képes előállítani ezt a fehérjét, ám az évek előrehaladtával többet használunk el, mint amennyinek a pótlásáról önmagunk képesek lennénk gondoskodni. A kollagén szint csökkenésének törvényszerű velejárója, hogy a ráncok elmélyülnek, a bőr megereszkedik, csökken rugalmassága, ízületeink kevésbé teljesítenek.

A bőröd kollagén raktárát két módon töltheted fel: fokozod a szervezeted saját kollagéntermelő képességét, kívülről pótolod a hiányzó mennyiséget. Mindezt megteheted a Natural-Collagen szérumok, krémek hatóanyagainak segítségével, illetve kapszuláik fogyasztásával belülről is támogatást nyújtva bőrödnek és ízületeidnek.

Köszönhetően annak, hogy rendkívül értékes tulajdonságai, fontossága a szervezet megfelelő működéséhez, a KOLLAGÉN rendszeres tárgya orvosok, biológusok kozmetológusok és biotechnikusok kutatásainak. Biopolimerként – felfedezve egyedi tulajdonságait – főképp orvosi eszközök készítésére, varratok, kollagén fóliák, transzplantációs membránok vénaprotézisekhez használják fel.

Egészen a mi napig a kollagén ezen formái főképp SERTÉS és MARHA bőrből kerültek előállításra, melyek akár veszélyt is jelenthetnek, mivel potenciálisan kórokozók terjedésével is járhat (pl. BSE vagy akár allergiás reakció).

Ezen állatokból előállított kollagén rideg, hálószerkezetű ezáltal képtelen a bőr mélyebb rétegeibe jutni.
Ezt a problémát termékünk – a Natural-Collagen állaga hidalja át. A kollagén előállítására használt hagyományos módszerek (sertés és marhabőrökből) kémiailag agresszív eljárások, lévén, hogy erős savak felhasználásával történnek, szemben a természetesen előállított Natural Collagen-nel.

A Natural-Collagen állaga könnyen felszívódó gél, közel 90%-ban szárazanyagként tartalmazza a benne lévő kollagént.
A kollagén HALAK bőréből kerül előállításra, ezáltal patogén tényezőtől mentes, mindamellett, hogy egy új, innovatív módja a kollagén izolációjának, melynek során annak természetes, térbeli hármas spirál alakja is megmarad, 5 és 28 C° között.

Kollagén hiány pótlására, az emberivel azonos kollagénnel történő ellátással elérhető, hogy így a kollagén építéshez fontos alkotóelemekhez jutó bőr fibroblasztjai rá legyenek kényszerítve ezen egyedi protein előállítására.

Ezáltal a bőr képes helyreállítani a SAJÁT fiatalos, fénylő, feszes megjelenését.
A Natural-Collagen természetes úton kerül előállításra. Kollagén mellett más, fontos proteineket is tartalmaz, többek között elasztint. Ezeknek az aránya azonos a természetben az evolúció által megválogatottal, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy képesek legyünk bőrünk regenerálásra.

Vélemény, hozzászólás?